Ο Αντώνης, Ο Γιώργος και ο Μαστρό – Γιαννάρας

Ο Γιώργος Τζες ιδιοκτήτης της εταιρείας ΙΔΕΑ – ΤΕΧΝΗ & ΕΠΙΠΛΟ αγάπησε το ξύλο και τη μυρωδιά του από μικρή ηλικία καθ’ ότι ο πατέρας του, ο Μαστρο-Γιάννης τον έπαιρνε μαζί του στο ξυλουργείο που κρατούσε για 50 χρόνια.

Τα τελευταία 15 χρόνια το ΙΔΕΑ – ΤΕΧΝΗ & ΕΠΙΠΛΟ προτείνει ιδέες επίπλωσης και ποιοτικών στρωμάτων με σεβασμό στα υλικά και στον πελάτη. Το κατάστημα μας θα το βρείτε προσεγγίζοντας τον Επαρχιακό δρόμο Τήνου-Πόρτο.

Ανήσυχο πνεύμα και σε αναζήτησή νέων προκλήσεων, η ομάδα μας δημιούργησε νέες πρωτοποριακές λύσεις με έδρα το νησί της Τήνου. Δουλεύοντας τα υλικά καθημερινά και ακούγοντας τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, αποφασίσαμε με αγάπη να δημιουργήσουμε για πρώτη φορά μια σειρά νέων προτάσεων εξοπλισμού εξωτερικού χώρου και πισίνας και beach bar.

Με αρίστης ποιότητας υλικά, προσεγμένες γραμμές και τελειώματα σε ξύλο Φινλανδικής πεύκης το κατάστημα μας προτείνει ξαπλώστρες, κρεβάτια παραλίας, μαξιλάρια ξαπλώστρας (στις επιθυμητές διαστάσεις και σε διάφορα υφάσματα) τραπέζια και διαδρόμους.

Τα 3 προτεινόμενα μοντέλα είναι: Τηνος, Μύκονος & ΣαντορίνηΣτο άμεσο μέλλον και κατόπιν μελέτης προγραμματίζουμε την δημιουργία νέων γραμμών. Μπορούμε επίσης κατ’ όπιν συμφωνίας να σχεδιάσουμε τον εξοπλισμό των ονείρων σας αποκλειστικά και μόνο για τον δικό σας χώρο.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να εξετάσουμε μαζί σας τον εξοπλισμό που σας αρμόζει.